Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων (Ίδρυμα Αστέγων) και της EUROMEDICA για τη δωρεάν παροχή ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες (άστεγοι φιλοξενούμενοι στους ξενώνες) θα συνυπογράψουν την Τρίτη 25 Μαΐου (ώρα 12:00 μ.μ.) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών (Πλατεία Κοτζιά), ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Αντιδήμαρχος Ελευθέριος Σκιαδάς με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ομίλου Απόστολο Τερζόπουλο.

Στο πλαίσιο της συμμαχίας για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και με σκοπό την ισότιμη πρόσβαση των 180 αστέγων που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκαν ήδη οι πρώτες εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί κατά την υπογραφή του Μνημονίου.

Η συνεργασία προβλέπει την εξάμηνη παρακολούθηση των φιλοξενουμένων επιτόπου στους ξενώνες του Ιδρύματος και τη διενέργεια σειράς εξετάσεων όπως γενική αίματος, σίδηρος ορού, φεριτίνη ΤΚΕ, σάκχαρο ορού, κρεατινίνη, ουρία-ουρικό οξύ, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, LDL, HDL, τρανσαμινάσες και αθυρωματικός δείκτης (μία φορά το εξάμηνο), Τ3-Τ4-ΤSH και αντιθυροειδικά αντισώματα (μία φορά τον χρόνο).
 

Ημερομηνία: 
Παρ, 21/05/2010 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.