"Δες την Αθήνα αλλιώς!" είναι το κεντρικό μήνυμα των "Street Events 2010" που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 στην οδό Πανεπιστημίου.

 

Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνονται μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις τα Athens City Games 2010. Μετά από τον Γύρο της Αθήνας, σειρά έχουν τώρα τα Street Events, που διοργανώνονται την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 στην οδό Πανεπιστημίου από τις 8:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

 

Πρόκειται για τη διοργάνωση που μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης σε χώρο άθλησης για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του τένις. Όλη η οδός Πανεπιστημίου, από το ύψος της οδού Σίνα μέχρι την Εμμανουήλ Μπενάκη, θα κλείσει για τα αυτοκίνητα και θα τοποθετηθούν γηπεδάκια 5x5 για μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τένις.

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε: "Η άθληση και το παιχνίδι είναι δυο πράγματα που δυστυχώς είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς στη δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε. Και όμως είναι και τα δυο πολύ σημαντικά. Για αυτό τον λόγο ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης διοργανώνουν τα Street Events και σας καλούν να θυμηθείτε πως είναι να αθλείται κανείς παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις στο κέντρο της Αθήνας. Στις 9 Μαΐου η οδός Πανεπιστημίου κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για όλους όσους είναι ή νιώθουν ακόμα παιδιά. Ελάτε να παίξουμε και αν έχετε ξεχάσει πως, αφήστε τα παιδιά να σας δείξουν τον τρόπο!".

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: "Όλοι έχουμε κρυμμένο μέσα μας ένα παιδί που θέλει να βγει και να παίξει. Γιατί όλοι, ασχέτως ηλικίας, έχουμε υπάρξει παιδιά. Στις 9 Μαΐου ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης σας καλούν να αφήσετε αυτό το παιδί να ξεδώσει παίζοντας όλη μέρα στην, κλειστή για τα αυτοκίνητα, οδό Πανεπιστημίου! Σας καλούμε να συμμετάσχετε στα Street Events, τη διοργάνωση που προσφέρει ευκαιρία για άθληση και παιχνίδι μεταμορφώνοντας το κέντρο της Αθήνας σε χώρο άθλησης για τους φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του τένις. Παιδιά κάθε ηλικίας, να είστε εκεί!".

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athenscitygames2010.gr

 

Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

 

Ημερομηνία: 
Τρι, 04/05/2010 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.