Έναν εκδοτικό πλούτο κρύβουν τα βιβλία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και της Πινακοθήκης του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για εκδόσεις πολυτελείς, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένα κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία του τόπου μας. Βιβλία για τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη χαρακτική, τον κινηματογράφο, βιβλία για παιδιά, αλλά και για την ιστορία της χώρας μας. Οι εκδόσεις της Πινακοθήκης είναι οι κατάλογοι των εκθέσεων που οργανώνει κάθε χρόνο και που αποτελούν από μόνοι τους ένα αυτόνομο εκδοτικό γεγονός.

Οι εκδόσεις του Ο.Π.Α.Ν. πωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο (Ακαδημίας 50) και οι εκδόσεις της Πινακοθήκης του Δήμου ΑΘηναίων στο πωλητήριο της Πινακοθήκης (Πειραιώς 51) αλλά και στο πωλητήριο του Πνευματικού Κέντρου.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.