Η Αθήνα ανέλαβε να διοργανώσει τα International Children’s Games του 2009, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Διεθνούς Εκτελεστικής Επιτροπής. Η ανάληψή τους αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας.

Ο Ο.Ν.Α από το 2004 συμμετέχει στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες. Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται - κάθε καλοκαίρι - σε μεγαλουπόλεις με τη συμμετοχή παιδικών ομάδων από πολλές χώρες του κόσμου. Η ελληνική ομάδα έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις στα αθλήματα της διοργάνωσης που λαμβάνει μέρος.

Η διοργάνωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, της Ε.Ο.Ε. και έτυχε της πλήρους στήριξης όλων των Υπουργείων και των φορέων του αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.