ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

1.      Η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου.

2.      Από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου οι Σταθμοί δεν λειτουργούν και στο διάστημα αυτό γίνονται οι αναγκαίες συντηρήσεις και επισκευές των κτιρίων των Σταθμών, ύστερα από έγγραφη αναφορά της Προϊσταμένης κάθε Σταθμού. Οι Παιδικοί Σταθμοί επίσης δεν θα λειτουργούν κατά το χρονικό διάστημα των Χριστουγέννων από 24/12 έως 6/1 και το Πάσχα από την Μ. Πέμπτη μέχρι την Κυριακή του Θωμά, διαστήματα που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν εργασίες όπως απολύμανση, βάψιμο κτιρίων κλπ. Το προσωπικό κατά τις ημέρες αυτές που δεν θα λειτουργούν οι Π.Σ. θα αμείβεται κανονικά.

3.      Το προσωπικό από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου παίρνει υποχρεωτικά την ετήσια άδειά του, εκτός από ορισμένες  έκτακτες περιπτώσεις που θα κρίνονται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

4.      Ώρες λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών ορίζονται 7:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. 

5.      Οι Παιδικοί Σταθμοί δεν λειτουργούν τις ημέρες αργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών.

6.      Οι Π.Σ. οργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά με ευθύνη της Προϊσταμένης.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

1.      Η προσέλευση των παιδιών αρχίζει στις 7:00 π.μ. και λήγει στις 9:00 π.μ. λαμβάνοντας υπ’ όψιν τυχόν ιδιαιτερότητες.

2.      Οι γονείς ή κηδεμόνες παραδίδουν τα παιδιά στη νηπιαγωγό ή βρεφοκόμο στον προθάλαμο του Σταθμού. Το ίδιο ισχύει και για την παραλαβή των παιδιών τους.

3.      Τα παιδιά μπορούν να αποχωρούν μετά το μεσημεριανό γεύμα εφόσον το επιθυμούν οι γονείς και το αργότερο μέχρι τις 16:00 μ.μ.

4.      Τα  παιδιά παραλαμβάνονται από τον γονέα – κηδεμόνα ή άλλο πρόσωπο που υποδεικνύεται γραπτά από τον γονέα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται πιο πάνω ή να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.cityofathens.gr/node/10356 και www.dbda.gr .

 

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.