Το Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Αθηναίων επικοινωνεί και δέχεται καθημερινά άτομα που έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον παιδιά και γενικότερα άτομα με ειδικές ανάγκες και που επιθυμούν να ενημερωθούν. Η βάση δεδομένων του Γραφείου ΑμεΑ που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, περιλαμβάνει στοιχεία φορέων, υπηρεσιών, ειδικών σχολείων, συλλόγων ΑμεΑ και κέντρων κατάρτισης.

Δημιουργήθηκε και λειτουργεί στην Ακαδημία Πλάτωνος (οδός Δράκωντος), η πρώτη παιδική χαρά με ειδικά όργανα και πρόσβαση για παιδιά με αναπηρία.

Επίσης, ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει τις εγκαταστάσεις των παιδικών εξοχών στον Άγιο Ανδρέα κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, για τη φιλοξενία και αναψυχή οικογενειών με παιδιά ΑμεΑ.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.