Χωροθέτηση κάδων ανακύκλωσης

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι ο μεγάλος αριθμός κάδων ανακύκλωσης που μπήκε και θα συνεχίσει να μπαίνει στον οικιστικό ιστό της πόλης θα πρέπει να μην επιβαρύνει τον αστικό σχεδιασμό της πόλης, να καλύψει τις ανάγκες όλο και περισσότερων κατοίκων, η αποκομιδή των απορριμμάτων να μην επιβαρύνει το κυκλοφοριακό σύστημα και τέλος να καταληφθούν όσο το δυνατόν λιγότερες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη χωροθέτηση των κάδων ανακύκλωσης, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη τα ποσοτικά στοιχεία από τη μέχρι τώρα εφαρμογή του προγράμματος, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου εκπονούν μελέτη χωροθέτησης των κάδων ανακύκλωσης.

 

Οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης (που προορίζονται για οποιοδήποτε ανακυκλώσιμο είδος) είναι τοποθετημένοι σε 4.000 σημεία σε όλη την έκταση του Δήμου.

 

Οι  κώδωνες (για χαρτί-χαρτόνι και γυαλί) έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης.

 

 

Τα ολοκληρωμένα κέντρα ανακύκλωσης έχουν τοποθετηθεί σε ειδικά επιλεγμένα σημεία, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας στο αντίστοιχο διαμέρισμα που σας ενδιαφέρει.

 

1ο Διαμέρισμα (576ΚΒ)

2ο Διαμέρισμα (492ΚΒ)

3ο Διαμέρισμα (836ΚΒ)

4ο Διαμέρισμα (285ΚΒ)

5ο Διαμέρισμα (302ΚΒ)

6ο Διαμέρισμα (534ΚΒ)

7ο Διαμέρισμα (102ΚΒ)

 

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.