Η άνοιξη και οι δύο πρώτοι μήνες του φθινοπώρου θεωρούνται από πολλούς οι καλύτερες εποχές του χρόνου για να επισκεφθεί κανείς την Αθήνα. Ο καιρός είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και η πόλη είναι γεμάτη με μυρωδιές και εικόνες που κάνουν φανερό τον ερχομό της άνοιξης. Είναι η εποχή που τα αγριολούλουδα στα γύρω νησιά ανθίζουν και όλα υπόσχονται ότι το παγκοσμίως διάσημο ελληνικό καλοκαίρι έρχεται.

 

Επίσης η άνοιξη είναι η εποχή του χρόνου που οι Έλληνες γιορτάζουν το Πάσχα, την πιο παραδοσιακή θρησκευτική τους γιορτή. Μέσα στην πόλη θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τους διάσημους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές που κρύβουν οι γειτονιές στο Γκάζι, στον Κεραμεικό στο Θησείο και στου Ψυρρή. Πάνω από όλα, όμως, η άνοιξη είναι η εποχή που σας επιτρέπει να συνδυάσετε εύκολα τις περιπλανήσεις σας μέσα στην πόλη με κοντινές αποδράσεις στις γύρω περιοχές και νησιά.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.