Η ethnic κουζίνα της Αθήνας

 

Μια γαστρονομική τάση που ξεκίνησε από την ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Ομονοίας είναι η ethnic κουζίνα. Στο πλαίσιο της έντονης μετανάστευσης από όλα τα μέρη του κόσμου – κυρίως από Αφρική και Ασία – αναπτύχθηκε και στην Αθήνα, όπως και σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου, η κουζίνα με εθνικές επιρροές.

 

Ο ξένος επισκέπτης μπορεί να βρει πλέον στην Αθήνα όλες τις κουζίνες του κόσμου, από Νότια Αμερική μέχρι Κίνα και από Ινδία μέχρι Λίβανο. Όσον αφορά στην κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή κουζίνα (ιταλική, γαλλική, γερμανική κλπ.), αυτή υπάρχει σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, με έμφαση στα βόρεια προάστια, στο κέντρο αλλά και στην παραλιακή ζώνη.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.