Ομορφιά

Η Αθήνα εξελίσσεται σε έναν "ναό της ομορφιάς", προσφέροντας πλήθος υπηρεσιών, πολλές απ' τις οποίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Σύγχρονα γυμναστήρια με κατάλληλα εκπαιδευμένους γυμναστές και εξατομικευμένα προγράμματα, πολυτελή spa, που προσφέρουν από θαλασσοθεραπεία μέχρι μασάζ, κέντρα ομορφιάς, αλλά και κομμωτήρια και nail salons υπόσχονται εντυπωσιακά αποτελέσματα για το σώμα και το πρόσωπο, καθώς και γενικότερη χαλάρωση και ευεξία. Τα γνωστότερα spa βρίσκονται στα μεγάλα αθηναϊκά ξενοδοχεία, αλλά και σε ανεξάρτητα κέντρα wellness στα βόρεια προάστια, γύρω από το Σύνταγμα και στη Γλυφάδα.


Κομμωτήρια και nail salons έχουν ανοίξει σε κάθε συνοικία. Ακόμη και τα επώνυμα κομμωτήρια έχουν ανοίξει παραρτήματα σε όλη την Αθήνα, τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.


Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά, πολλά από τα οποία έχουν αναγνωριστεί για την ποιότητά τους και έχουν γίνει ανάρπαστα διεθνώς.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.