Τα τελευταία χρόνια, το Νέο Ψυχικό αποτελεί μια από τις "chic" αγορές των βορείων προαστίων και απευθύνεται ιδιαίτερα σ' αυτούς που αγαπούν τις επώνυμες αγορές σε ρυθμούς πιο χαλαρούς απ' αυτούς του Κολωνακίου.

 

Στις μπουτίκ της περιοχής, εκτός από επώνυμα ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά, μπορείτε επίσης να βρείτε δώρα "με άποψη", εξαιρετικές λιχουδιές για το σπίτι ή ακόμα και είδη επαγγελματικού μακιγιάζ. Από τα πιο ενδιαφέροντα προσόντα της συγκεκριμένης αγοράς είναι τα καταστήματα με επώνυμα στοκ σε πολύ καλές τιμές.

 

Δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την περιγραφή της αγοράς του Νέου Ψυχικού, χωρίς να αναφερθούμε στα δημοφιλέστατα καφέ και εστιατόρια της περιοχής, όπου εκτός από μυρωδάτο καφέ και τσάι διαφόρων αρωμάτων μπορείτε να δοκιμάσετε και μια πιο ελαφριά άποψη της ελληνικής κουζίνας.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.