Αν η Κηφισιά είναι η κορυφαία επιλογή για αγορές στα βόρεια προάστια, τότε η Γλυφάδα είναι η απόλυτη "βασίλισσα" του shopping των νοτίων προαστίων. Διαθέτοντας ένα κέντρο με δεκάδες καταστήματα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ' αυτά των άλλων αγορών της Αθήνας, αλλά και το ακαταμάχητο προσόν να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, η Γλυφάδα δεν είναι απλώς μια ακόμα αγορά της Αθήνας, αλλά ένας "πειρασμός".

 

Πριν από λίγα χρόνια η απόσταση που έπρεπε να διανύσει κάποιος με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τη Γλυφάδα ήταν για ορισμένους αποτρεπτικός παράγοντας για να κάνουν τα ψώνια τους εκεί. Σήμερα η διαδρομή με το τραμ – 45 περίπου λεπτά από το Σύνταγμα – μάλλον σε προτρέπει για μια ευχάριστη βόλτα στη Γλυφάδα.

 

Όσο όμως και αν απολαύσετε τα ψώνια σας στη Γλυφάδα, δεν θα έχετε ολοκληρώσει τη γνωριμία σας με την περιοχή εάν δεν σταματήσετε για φαγητό σε μια από τις πραγματικά καλές – και πολλές – ταβέρνες της περιοχής.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.