Πολυκαταστήματα

Τα τελευταία χρόνια η αγορά της Αθήνας εμπλουτίστηκε με το άνοιγμα νέων ή με την ανακαίνιση παλαιότερων πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων, τα οποία στην πλειονότητά τους αποτελούν shops in a shop, συγκεντρώνοντας πολλά επώνυμα καταστήματα ένδυσης, διακόσμησης κ.ά.

 

Τέτοια πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε περιοχές όπως το Ψυχικό, το Μαρούσι, η Κηφισιά κ.ά. Οι αγορές σε αυτά τα πολυκαταστήματα είναι ένας μεγάλος "πειρασμός", καθώς η πληθώρα των ειδών και οι ανταγωνιστικές τους τιμές, αλλά και η υποδειγματική εξυπηρέτηση, κάνουν τις αγορές απόλαυση. Τα περισσότερα απ' αυτά τα πολυκαταστήματα διαθέτουν πολύ καλά καφέ και εστιατόρια, στα οποία μπορεί κάποιος να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα μεταξύ των αγορών.

 

Συμβουλή για τις αγορές σας: Στα περισσότερα πολυκαταστήματα, αλλά και σε πολλά άλλα καταστήματα της Αθήνας μπορείτε να αγοράσετε είδη Τax Free. Αναζητήστε τη σχετική ένδειξη στις βιτρίνες ή στα ταμεία των καταστημάτων.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.