01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 12:30

06-07-2022: Διαβούλευση για νέα χωροθέτηση υπαίθριων γλυπτών, που απομακρύνονται λόγω της κατασκευής της Γραμμής 4 της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

Η 1η Κοινότητα, κατ’ εφαρμογή άρθρου 3 της με αρ. 1469/2014 ΠΔΣ Κανονιστικής Πράξης για θέματα σχετικά με τα Υπαίθρια Γλυπτά έργα και Μνημεία του Δήμου Αθηναίων, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους κατοίκους του κέντρου και της περιοχής πέριξ της πλατείας Κάνιγγος, συλλόγους, και ομάδες πολιτών, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, που αφορούν:

Νέα χωροθέτηση υπαίθριων γλυπτών, που απομακρύνονται αναγκαστικά από τις υφιστάμενες θέσεις τους, λόγω της κατασκευής της Γραμμής 4 της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ενημερωθούν από τα Γραφεία της 1ης Κοινότητας, στην πλατεία Ηρώων 3, στο Ψυρρή, να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της 1ης Κοινότητας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της 1ης Κοινότητας που βρίσκονται στην Πλ. Ηρώων 3, στο Ψυρρή, ημέρα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00, όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρότασης από την αρμόδια Δ/νση Σχεδίου Πόλεως & Αστικού Περιβάλλοντος – Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς.