allowed
png

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για την έκρηξη βόμβας στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. 

Ημερομηνία: 
Τρι, 24/11/2015 - 10:45
_ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ανάμεσα στους μαθητές και τους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ενός θεσμού που λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά από τον δήμο Αθηναίων, βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Ημερομηνία: 
Τρι, 17/11/2015 - 08:35
 ΓΑΛ

"Το μυαλό και η καρδιά μας, είναι στο Παρίσι. Ευρώπη ενωμένη, ελεύθερη και ασφαλής" δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, με μήνυμά του που ανήρτησε και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter.

Ημερομηνία: 
Σάβ, 14/11/2015 - 21:10
dimarxos5

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης προσερχόμενος σε εκδήλωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για την επιμόρφωση στελεχών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: “Θα θέσω σε λίγο το ζήτημα του προσφυγικού. Ένα τεράστιο κύμα που έρχεται πια και “σκάει” πάνω στις πόλεις μας, στους δρόμους και τις πλατείες. Δεν επιτρέπεται κανείς να υπεκφεύγει.

Ημερομηνία: 
Τρι, 03/11/2015 - 10:55
 σημαία

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ημερομηνία: 
Τετ, 28/10/2015 - 21:45
__________

Τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας κ. Massimo DAlema υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. D’Alema για τις πολιτικές ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής που αναπτύσσει ο δήμος Αθηναίων στην πόλη και συζήτησε μαζί του το μεγάλο ζήτημα του προσφυγικού.

Ημερομηνία: 
Τετ, 14/10/2015 - 10:25
kaminisorkomosia

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη κατά την επίσκεψη του Ύπατου Αρμοστή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτιέρες στην προσωρινή δομή φιλοξενείας προσφύγων στον Ελαιώνα.     

Ημερομηνία: 
Κυρ, 11/10/2015 - 18:55
jpg

Η Αθήνα καλωσορίζει τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και είναι έτοιμη να συμβάλει με τις υπηρεσίες του δήμου, τους φορείς, τους εθελοντές αλλά και κάθε μέσο που διαθέτει για μια επιτυχημένη πραγματοποίηση της διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας,  διοργάνωσης.

Η πόλη αποτελεί πλέον αδιαφιλονίκητο διεθνές κέντρο του Μαραθωνίου – της κλασικής διαδρομής από τον Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές, που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, καθώς και η επιστροφή και εμπιστοσύνη  των ξένων που ανακτήθηκε τη τελευταία διετία, επιβεβαιώνουν στην πράξη, τη διεθνή απήχηση και το κύρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 08/10/2015 - 15:05
png

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τη δημοσιογράφο Τάνια Γεωργιοπούλου.

Ημερομηνία: 
Κυρ, 26/07/2015 - 11:40
kaminisG3

"Αυτήν την ύστατη στιγμή, ζητάμε από τον πρωθυπουργό της χώρας να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Αυτό αποτελεί καθήκον εθνικό.

Από την πλευρά μας έχουμε το χρέος να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε – ο καθένας από τη θέση ευθύνης του – τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται όσο ποτέ".

Ημερομηνία: 
Τετ, 08/07/2015 - 15:20

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.