Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο.κάντε click στη στοργή!

‘Όλα τα αδέσποτα ζώα που εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και γενικότερης κτηνιατρικής φροντίδας του Δήμου Αθηναίων διατίθενται για υιοθεσία.

Η διαδικασία υιοθεσίας ενός αδέσποτου σκύλου είναι γρήγορη και απλή, καθώς αρκεί μία υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερομένου.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι μπορούν να να επιλέξουν το ζώο που θα τους κρατήσει συντροφιά από την παρακάτω λίστα.

Στην περίπτωση που κάποιος δημότης μας δεν έχει την δυνατότητα σύνδεσης με το internet μπορεί να προσέλθει στα γραφεία του Τμήματος Αστικής Πανίδας, (Αιόλου 47, 1ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, προκειμένου να μπορέσει να δει το ζώο στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που έχει δημιουργήσει ο Δήμος και περιέχει όλα τα στοιχεία του αδέσποτου ζώου.

Ο Δήμος Αθηναίων διατηρεί πάντα το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο και ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής του υιοθετημένου ζώου.

4973

Αρσενικό, περίπου 4 μηνών αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αρσενικό, μεγάλο σε ηλικία, ψάχνει ένα σπίτι για τα γεράματα του, προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αρσενικό, ημίαιμο Rottweiler, περίπου τεσσάρων μηνών, ψάχνει ιδιοκτήτη

Θηλυκό, , ημίαιμο πιτ μπουλ, ψάχνει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει, είναι φιλική. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

858

Αρσενικό περίπου 10 ετών, ψάχνει ένα σπίτι για τα γεράματα του, προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

4621

Θηλυκό, στειρωμένο υγιές και φιλικό αναζητά οικογένεια. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Θηλυκό ημίαιμο Springer-Spaniel, περίπου 7 ετών. αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αρσενικό, ενός έτους, μεσαίου μεγέθους, βρέθηκε δαγκωμένο από άλλα ζώα, αναζητά οικογένεια. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Κουτάβι ημίαιμο Labrador, αναζητά οικογένεια. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

5016

Αρσενικό,  στειρωμένο, φιλικό, αναζητά οικογένεια. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

5015

Θηλυκό, στειρωμένο. Εγκαταλείφτηκε από τον ιδιοκτήτη του και αναζητά οικογένεια που θα την αγαπήσει, προκειμένου να μην βγει στο δρόμο.

5026

θηλυκό, περίπου 3 μηνών αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

5025

θηλυκό, περίπου 3 μηνών. αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

θηλυκό, περίπου 3 μηνών. αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

5023

Αρσενικό, περίπου 5 μηνών. αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

4925

Αρσενικό, περίπου 1,5 ετών. αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αρσενικό, στειρωμένο, περίπου 1,5 ετών. αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

4999

Θηλυκό, στειρωμένο, ακολουθεί αγωγή για ερλίχια. Ψάχνει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

5000

Θηλυκό, λυκόσκυλο, στειρωμένο, ακολουθεί αγωγή για ερλίχια. Ψάχνει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει, είναι φιλική. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

4907

Αρσενικό γκριφόν, περίπου 1 έτους, αναζητά οικογένεια προκειμένου να μην βγει στο δρόμο. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένο και με ηλεκτρονική ταυτότητα.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.