Η παρούσα σελίδα ενημερώνεται με ευθύνη του γραφείου τύπου του Δήμου Αθηναίων.

anoixtipoli

Ο δήμος Αθηναίων παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα απορρόφησης κονδυλίων τόσο από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Αττικής (ΠΑ) όσο και από το ΕΣΠΑ, λόγω ανυπαρξίας μελετών αλλά και κατάρτισης ολοκληρωμένων προγραμμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί αξιοποίηση των υπαρχόντων χρηματοδοτικών εργαλείων.

LaikhSyspeirwsi

       Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Γενάρη 2017, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω θέματα.

unnamed

Παταγώδης ήταν η αποτυχία του Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας να θέσει ζήτημα στήριξης του εθνικιστικού συλλαλητηρίου που προωθούν δεξιοί και ακροδεξιοί στην Αθήνα. Καταψηφίστηκε από 28 δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων: Ανοιχτή Πόλη, Λαϊκή Συσπείρωση, Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και Δικαίωμα στην πόλη του Δημάρχου Γ.Καμίνη, ενώ πήρε μόνο 3 ψήφους από τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

LaikhSyspeirwsi

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Γενάρη 2017, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω θέματα.

antarsialogo

Kαι να που οι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα! Υποχώρηση της "Ανεξάρτητης Αρχής" σήμερα με την αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Σταθμού, μετα την αποφασιστική κινητοποίηση των ίδιων των εργαζόμενων του Αθήνα 9,84, την στήριξη της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας.

LaikhSyspeirwsi

Είναι απαράδεκτη η ενέργεια του Υπ. Οικονομικών να μπλοκάρει τους λογαριασμούς της δημοτικής επιχείρησης του “Αθήνα 9,84”, αφήνοντας μέσα στις γιορτές απλήρωτους δεκάδες εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφώνου.

antarsialogo

Δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δημοτικού Ραδιοσταθμού Αθήνα 984 και τους τραπεζικούς λογαρισμούς όλων των προέδρων από το 2006 μέχρι σήμερα. Αποτέλεσμα να μπολκάρουν άμεσα οι πληρωμές εργαζόμενων ενόψη Χριστουγέννων.

antarsialogo

‘Έλαβα το παρακάτω μήνυμα από τη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας, προφανώς κατόπιν απόφασης του προέδρου κυρίου Νώντα Λαμπρακάκη,πρώην προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

“ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 31ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00”

LaikhSyspeirwsi

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Δεκέμβρη 2017, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, έθεσε  εκτός ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω θέματα.

LaikhSyspeirwsi

   "Ζηλέψατε τη δόξα του κ. Τσίπρα που διαφημίζει τα ματωμένα πλεονάσματα και διαφημίζετε ένα πλεόνασμα που από 67 εκατ Ευρώ το 2017, αυξάνεται στα 73 εκατ. Ευρώ το 2018." τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος, στην τοποθέτησή του για τον Προϋπολογισμό του 2018 του Δήμου Αθηναίων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Νοέμβρη 2017.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.