innovba_ccis5_info_day

Αν είσαι μουσικός, designer ή αρχιτέκτονας, ασχολείσαι με το cultural management ή έχεις πάθος για τα video games, αν είσαι καλλιτέχνης και θέλεις να εξελίξεις ή/και να προωθήσεις τη δουλειά σου, αν έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι είναι το next big thing, αν θέλεις να υποβάλεις αίτηση για τον Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS αλλά δεν ξέρεις πώς, το INNOVATHENS powered by Samsung, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 17.00, διοργανώνει online την Info Day του νέου κύκλου Creative Industries Vol. 5 για να λύσει κάθε σου απορία!

Την περίοδο που διανύουμε, ένα –ίσως το πιο – απαραίτητο συστατικό της επιχειρηματικότητας στον πολιτισμό είναι η καινοτομία. Ταυτόχρονα, η απόπειρα να δημιουργήσει κανείς την επιχείρησή του σε αυτό το πεδίο, έχοντας ως βάση μια πρωτότυπη ιδέα, σημαίνει ότι αξιοποιεί μια μεγάλη ευκαιρία μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε. Η ψηφιακή διέξοδος σίγουρα δεν είναι η μόνη λύση… Είναι, όμως, μία από τις βασικές παραμέτρους που πρέπει να έχει κατά νου όποιος τολμήσει τώρα ένα νέο ξεκίνημα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο νέος κύκλος του INNOVATHENS Business Accelerator δεν είναι απλώς ο πέμπτος στη σειρά που αφορά στις Πολιτιστικές & Δημιουργικές βιομηχανίες. Θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου online αφού το INNOVATHENS έχει εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για την άρτια διεξαγωγή τόσο των workshops όσο και της εξατομικευμένης συμβουλευτικής, παρέχοντας φυσικά –όπως κάθε φορά – όλες τις απαραίτητες γνώσεις για στηθεί από το μηδέν και να εξελιχθεί μια επιχείρηση. 

Στην Info Day, η ομάδα του INNOVATHENS θα παρουσιάσει αναλυτικά το νέο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή, τη μεθοδολογία που ακολουθείται, τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής των ομάδων, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ κάποιες από τις ομάδες που έχουν ήδη συμμετάσχει στο πρόγραμμα θα διηγηθούν την ιστορία τους, θα μιλήσουν για την εμπειρία και την εξέλιξή τους.

Ακόμη, στα ψηφιακά δίκτυα του INNOVATHENS θα βρεθούν και οι σταθεροί συνεργάτες του Επιχειρηματικού Επιταχυντή, καταξιωμένοι επαγγελματίες και αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί από τους χώρους των CCIs που εκπροσωπούν σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, ιδρύματα και εταιρίες: το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ (ΚΕΜΕΛ), η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), η KiNNO Consultants και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Αν, λοιπόν, δραστηριοποιείσαι ήδη (ή έχεις σκοπό να δραστηριοποιηθείς σύντομα) στους τομείς των Δημιουργικών και Πολιτιστικών Βιομηχανιών, το INNOVATHENS και οι συνεργάτες του σε περιμένουν!

Για να παρακολουθήσεις την Info Day, συντονίσου εδώ!

Διάβασε περισσότερα για τον 9ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή Creative Industries Vol. 5 εδώ.

**Δήλωσε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 εδώ.

Μάθε περισσότερα: www.innovathens.gr

#INNOVATHENSba
#CreativeIndustries5

Ημερομηνία: 
Παρ, 19/02/2021 - 12:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.