03 ΜΑΪ́ΟΥ 2020 17:38

Κάλεσμα Ανοιχτής Πόλης για συμμετοχή στη συγκέντρωση για την απόσυρση του νομοσχεδίου «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας», Δευτέρα 4 Μαΐου 6μμ Σύνταγμα, Όθωνος και Αμαλίας

Η Ανοιχτή Πόλη ενώνει τη φωνή της με το πλήθος των συλλογικοτήτων και των περιβαλλοντικών οργανώσεων που θα απαιτήσουν τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο Σύνταγμα την απόσυρση του νομοσχεδίου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας», με το οποίο η κυβέρνηση προτάσσει την εξυπηρέτηση του ιδιωτικού συμφέροντος σε βάρος της βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας. Την ίδια μέρα, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων συγκαλείται εκτάκτως, μετά από αίτημά μας, για να πάρει θέση απέναντι σε προβλέψεις του νομοσχεδίου που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα του αστικού περιβάλλοντος, ενθαρρύνοντας την άναρχη τουριστική ανάπτυξη και μάλιστα σε ζώνες γενικής κατοικίας.

Τη Δευτέρα δίνουμε ραντεβού στις 6μμ στη συμβολή Όθωνος και Αμαλίας, με το πανό και τη μαχητικότητά μας. Τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αντιστεκόμαστε σε σχεδιασμούς που υπονομεύουν το περιβάλλον και τις ζωές μας.