02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 08:33

Πολιτικός όρκος ανυπακοής από την εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο Ρέππα Ντίνα

«Πόλη της Ελευθερίας, της Ισότητας, της Αλληλεγγύης, Μαζική Ανυπακοή στο δόγμα Νόμος, Τάξη, Κέρδη», έγραφε το πανό της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, κεφάλαιο κατά την ορκωμοσία στις 25/8, στη φιέστα που οργάνωσε ο νέος δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης στο πάρκο της Ακ. Πλάτωνα.

Στην ορκωμοσία η νέα δημοτική σύμβουλος  της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, κεφάλαιο, Ρέππα Ντίνα, ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, κι έκανε την παρακάτω δήλωση Πολιτικής Ορκωμοσίας:

«Ορκίζομαι στην τιμή και τη συνείδησή μου, από τη θέση της δημοτικού συμβούλου, εκπροσωπώντας την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, κεφάλαιο  να υπηρετώ και να στηρίζω τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των ανέργων, της νεολαίας, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, θρησκεύματος.  Ορκίζομαι να αγωνιστώ να μην αλώσουν τις πεζούλες μας τα επιχειρηματικά συμφέροντα, να μην εισχωρήσει το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού στον τόπο μας.

Ορκίζομαι να είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων της φτωχολογιάς, Ελλήνων και μεταναστών για τις ανάγκες και τα δικαιώματά τους παρά και ενάντια στους νόμους του πλούτου και του κέρδους, για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, για μια κοινωνία λεύτερη, με ισότητα, δικαιοσύνη, χειραφέτηση».