22 ΜΑΪ́ΟΥ 2019 08:39

Τρίτη 21 Μαΐου: Προεκλογική δραστηριότητα του Νίκου Σοφιανού με περιοδείες σε γειτονιές της Αθήνας

Το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκο Σοφιανό, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Σαμπλίδη, Δημήτρη Τζουμάκη και Αλεξάνδρα Κατσουράνη περιόδευσαν στο Μοναστηράκι και την Πλάκα και συζήτησαν με τους επαγγελματίες στην εστίαση και στα εμπορικά καταστήματα στους κεντρικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου.

Το απόγευμα ο Νίκος Σοφιανός πραγματοποίησε περιοδεία στον Αγ. Μελέτη, στην Αυλώνος και τη Δυρραχίου στα Σεπόλια και επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα, τις καφετέριες και τα καφενεία της περιοχής. Στην περιοδεία πήραν μέρος οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας Στάθης Δρογώσης, Θεοδόσης Μπενάτος και Παναγιώτης Αυγίκος και η διαμερισματική σύμβουλος και υποψήφια σύμβουλος 4ης δημοτικής κοινότητας Μαρία Λόκα.

Και στις δύο περιοχές συζήτησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις εκλογές της Κυριακής και τους κάλεσαν να πάρουν μέρος στην αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα.