18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 07:15

Έφαγε πόρτα και απειλεί ο υπόδικος Κασιδιάρης από τον Δήμο της Αθήνας για εκλογικό περίπτερο

Στη συνεδρίαση της επιτροπής του Δήμου Αθήνας για την κατανομή των χώρων για εκλογικά περίπτερα αποκλείστηκε ο Κασιδιάρης. Η πρόεδρος της επιτροπής του ανακοίνωσε ότι δεν το προσκάλεσε ο Δήμαρχος Γ.Καμίνης αφού το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, πήρε απόφαση να μην παραχωρήσει χώρους και εκλογικά περίπτερα στην Χρυσή Αυγή.

Την πρόταση σχετικής απόφασης είχα καταθέσει στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο και ανέφερε τα εξής:

«Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις στα 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 18 Απρίλη.

Η Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική.

Όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν παρέχουμε διευκολύνσεις, όσον αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα. Είναι ανεπιθύμητοι.»

Οι απειλές του υπόδικου Κασιδιάρη για διώξεις και φυλακίσεις(!) των υπευθύνων του Δήμου Αθήνας που υλοποιούν ως οφείλουν άλλωστε, αυτήν την ιστορική απόφαση. Μόνο περιφρόνηση αξίζουν εκείνοι που φοράνε το μανδύα του “νόμιμου πολιτικού κόμματος” ενώ

Εδώ και τέσσερα χρόνια οι χρυσαυγίτες βρίσκονται στο εδώλιο για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τις επιθέσεις και τα πογκρόμ κατά μεταναστών και αγωνιστών των κινημάτων. Η Βουλή αποφάσισε να διακόψει την κρατική επιχορήγηση στη Χρυσή Αυγή και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμη την απόφαση διότι υπάρχει κίνδυνος να την χρησιμοποιήσουν για διάπραξη εγκληματικών ενεργειών.