15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 08:42

Νίκος Σοφιανός: “Πολλές κάλπες, μία επιλογή: Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε δήμους, περιφέρειες, ευρωβουλή”

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών του ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργατών Τελετών “Άγιοι Θεόδωροι”, ενώ επισκέφτηκε και τη Δημοτική υπηρεσία Α’ Κοιμητηρίου στο Μετς και συζήτησε με τους εργαζόμενους. Στις δύο επισκέψεις τον Νίκο Σοφιανό συνόδευσαν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελπίδα Νασιοπούλου και η υποψήφια σύμβουλος 2ης δημοτικής κοινότητας Δαρεία Βουγιουκλάκη.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα 21ο & 165ο Δημοτικά Σχολεία με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Λάμπρο Σακαρετσάνο και τον υποψήφιο σύμβουλο 6ης δημοτικής κοινότητας Λάμπρο Λαμπονίκα.

Και στις τρεις επισκέψεις συζήτησε αναλυτικά με τους εργαζόμενους του κάθε χώρου. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε:

«Εμείς λέμε πολλές κάλπες, μία επιλογή: Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε δήμους, περιφέρειες, ευρωβουλή. Γιατί αυτή είναι η αποτελεσματική ψήφος απέναντι σε αυτή την εχθρική πολιτική, μια πολιτική που το ένα μνημόνιο διαδέχτηκε το άλλο, που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακούγεται το «βγήκαμε από τα μνημόνια», όταν είναι σε ισχύ όλοι οι εφαρμοστικοί τους νόμοι.

Το κρίσιμο είναι ο κόσμος, μπροστά και στην κάλπη, να σταθμίσει την ψήφο του με βάση την πείρα του, να σκεφτεί τι του έλεγαν και τι έκαναν τελικά και να κάνει το λογαριασμό. Εμείς λέμε ότι είναι κρίσιμο πολιτικό μέγεθος πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών. Γιατί πολλά από τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά, μπορούν να αντιμετωπιστούν και να λυθούν».