24 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2024 18:57

Emotional intelligence by Better Future στο INNOVATHENS powered by Samsung

Το δεύτερο event της ενότητας #INNOVATHENStalks είναι γεγονός! Την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 18.00, το INNOVATHENS powered by Samsung και η Better Future διοργανώνουν ένα open talk με θέμα τη συναισθηματική νοημοσύνη και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σχέσεις στο επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Σίγουρα έχεις ακούσει για τη συναισθηματική νοημοσύνη… Γνωρίζεις όμως τι είναι στ’ αλήθεια; Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε παγιωμένες πεποιθήσεις, στάσεις και συμπεριφορές που έχουμε; Γίνεται να βελτιώσουμε την επαγγελματική μας απόδοση μέσω της εν-συναίσθησης;

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουμε, να ελέγχουμε να εκφράζουμε και να χειριζόμαστε αποτελεσματικά τα δικά μας συναισθήματα αλλά και των άλλων. Σε ένα πλαίσιο, τόσο επιμορφωτικό όσο και διαδραστικό, η έμπειρη ομάδα της Better Future μας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε ερωτήματα και να λάβουμε άμεσα feedback. Ο στόχος; Μα φυσικά, να κατανοήσουμε τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης (ΣΝ) στην προσπάθεια επίτευξης προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, να «εντάξουμε» τη  συναισθηματική νοημοσύνη στην καθημερινότητα μας και να συνεργαζόμαστε πιο αποτελεσματικά και ομαδικά.

Ελέγχεται τελικά ο θυμός; Πώς η συναισθηματική νοημοσύνη συμβάλλει στην επίλυση των «συγκρούσεων» και διαφορών στο εργασιακό περιβάλλον; Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS για να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και επηρεάζουν άμεσα τις επαγγελματικές μας σχέσεις και επιλογές.

Μην το χάσεις!

Πληροφορίες:

Πότε: Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ώρα: 18.00 – 20.00

Πού: INNOVATHENS powered by Samsung, Αεριοφυλάκιο 2

*Είσοδος ελεύθερη

INNOVATHENS powered by Samsung

Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2

Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα

213 0109300

www.innovathens.gr

Innovathens   technopolis_athens   innovathens

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»,  Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Σχετικά με το INNOVATHENS: To INNOVATHENS powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων είναι ένας σύγχρονος, λειτουργικός και συνεργατικός χώρος στο κέντρο της πόλης, με περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες το χρόνο. Σκοπός του είναι να υποστηρίξει ένα δίκτυο όπου δημιουργικοί άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, μέντορες, ερευνητές ανταλλάσουν γνώση, ερεθίσματα, τεχνογνωσία, εμπειρία και καλές πρακτικές μέσα από επαγγελματικές συναντήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, ημέρες καριέρας και επιχειρηματικότητας, διαγωνισμούς και φεστιβάλ καινοτομίας. Στρατηγικός συνεργάτης του INNOVATHENS είναι η  Samsung Electronics Hellas,  πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής  τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες: innovathens.gr

Σχετικά με τη Better Future: Η Better Future ΙΚΕ είναι μια εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει τους ηγέτες των επιχειρήσεων να δημιουργούν αξία για όλους τους μετόχους τους, καθώς και για το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται, αναπτύσσοντας τις δυνατότητες των οργανισμών τους, των ομάδων τους και του συνόλου των ανθρώπων τους. Η Better Future IKE συνεργάζεται με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Το 2013, η MERCER LLC, μέλος του Ομίλου εταιριών Marsh & McLennan Companies, όρισε τη Better Future ως αποκλειστικό συνεργάτη της στην Ελλάδα.

Η Better Future έχει υποστηρίξει περισσότερες από 170 ελληνικές και διεθνείς εταιρίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, σε τομείς όπως:

•Οργανωτικός σχεδιασμός, ρόλοι και αρμοδιότητες, διαδικασίες διοίκησης

•Στρατηγικές προγραμματισμού και κατανομής ανθρώπινου δυναμικού (manpower planning)

•Σχεδιασμός και διαχείριση συνολικών αμοιβών & παροχών

•Ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων αξιολόγησης της απόδοσης, ανάδειξης & ανάπτυξης ταλέντων, και εξέλιξης/διαδοχής στελεχών

•Αξιολόγηση και επιλογή στελεχών

•Επιχειρησιακό κλίμα συνεργασίας & κουλτούρα “Unleash your potential”™

•Συντονισμός συζήτησης διοικητικών ομάδων σε θέματα καθορισμού εταιρικών στόχων και στρατηγικών προτεραιοτήτων, οργανωτικής ανάπτυξης, και εποικοδομητικής συνεργασίας

•Εσωτερική επικοινωνία

•Ανάπτυξη στελεχών σε θέματα διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού