ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Την ευχή το παράδειγμα της Αθήνας να ακολουθήσουν και άλλες πόλεις εξέφρασε η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου που έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στην ανακατασκευασμένη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

«Είμαι εδώ για να συγχαρώ τον δήμαρχο Αθηναίων για ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει τη ζωή των πολιτών. Είναι ένα έργο που έγινε με ευρωπαϊκά χρήματα, το μικρό κόστος του οποίου-περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ-είναι αντιστρόφως ανάλογο με τα οφέλη που θα έχει στην τοπική κοινωνία και την αστική ανάπτυξη» δήλωσε η κυρία Κρέτσου και εξέφρασε «την ευχή και την ελπίδα το παράδειγμα της Αθήνας να μιμηθούν και άλλες πόλεις».

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, μία μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του έργου, υποδεχόμενος την κυρία Κρέτσου στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης δήλωσε: «Ξεναγήσαμε την Επίτροπο εδώ για να δείξουμε αυτό το ιστορικό και εμβληματικό κτίριο της Κυψέλης, το οποίο πριν από μερικά χρόνια κατέρρεε. Μετά από μία διεξοδική συζήτηση μεταξύ 400 προτάσεων επελέγησαν οι καλύτερες μετατρέποντας την Αγορά σε κάτι που σε επίπεδο δομής και λειτουργίας αποτελεί πρότυπο για την Ευρώπη με επιχειρηματικές μονάδες που επανεπενδύουν τα κέρδη τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη βιωσιμότητα της Αγοράς χωρίς να επιβαρύνεται ο δήμος. Ευχαριστώ την Επίτροπο Κορίνα Κρέτσου για τα θερμά της λόγια και την επίσκεψη της στο σημαντικό αυτό έργο για την Κυψέλη».

Ημερομηνία: 
Πεμ, 04/10/2018 - 11:35

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.