ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο δήμος Αθηναίων αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική πράξη αγνώστων να καταστρέψουν την περίφραξη της ταράτσας στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη και προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, το πρωί συνεργεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων εγκατάστησαν περίφραξη στην ταράτσα του κλειστού γυμναστηρίου στο Λόφο του Στρέφη, που παρέμενε αφύλακτη με κίνδυνο για όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί.

Λίγο μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα αποτελούμενη από οκτώ (8) νεαρούς κατέρριψε το τμήμα της περίφραξης που είχε εγκατασταθεί, μαζί με το τοιχίο, προκαλώντας σοβαρό θέμα ασφάλειας για όσους συγκεντρώνονται εκεί. 

Ο δήμος Αθηναίων προχώρησε, στην αναφορά του συμβάντος στο αστυνομικό τμήμα, ενώ θα καταθέσει την Τρίτη 11 Σεπτέμβριου μηνυτήρια αναφορά.

Ημερομηνία: 
Δευ, 10/09/2018 - 20:15

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.