ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Ξαναγέμισαν με παιδικές φωνές οι κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Περισσότερα από 200 παιδιά πέρασαν την πόρτα των παιδικών εξοχών του δήμου Αθηναίων συμμετέχοντας στην 3η κατασκηνωτική περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

Τις τελευταίες ημέρες το δυναμικό του δήμου Αθηναίων επιδόθηκε σε έναν κυριολεκτικό αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμες και ασφαλείς οι παιδικές κατασκηνώσεις προκειμένου, όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης να επιστρέψει η αισιοδοξία στην περιοχή. Μετά την επιτυχή εκκένωση και την ασφαλή επιστροφή των 621 παιδιών στα σπίτια τους, ο δήμος Αθηναίων έθεσε ως προτεραιότητα την επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση για τα παιδιά των περιοχών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά.

Ήδη περισσότερα από 10 παιδιά από τις πυρόπληκτες περιοχές εγγράφηκαν ήδη, ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με μόνη προϋπόθεση την αυτοπρόσωπη παρουσία των κηδεμόνων τους.

Ημερομηνία: 
Δευ, 30/07/2018 - 09:45

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.