28 ΙΟΥΝΊΟΥ 2018 17:30

Όλοι οι λόγοι που, μαζί με το λοβBoat, αυτή την Πέμπτη θα «δέσουμε» όλοι στην Τεχνόπολη

Ξέρεις ήδη τι είναι η Full Moon Fiesta, ξέρεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις ότι όποιος δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη αυτή τη μέρα του χρόνου, την επόμενη μέρα χρειάζεται οπωσδήποτε μία siesta. Ξέρεις, επίσης, ότι οι λόγοι που την πιο “δροσερή” και ταξιδιάρικη διάθεσή σου, τη βραδιά με την πανσέληνο του Ιουνίου, θα τη βρεις και φέτος μόνο στην καρδιά της πόλης είναι πολλοί.

Εμείς, το μόνο που θα κάνουμε, είναι να σου πούμε ποιοι είναι αυτοί οι επιπλέον λόγοι που είναι φουλ φανταστικοί. Στη φετινή Full Moon Fiesta, που… το λοβBoat δένει στην Τεχνόπολη, θα μας περιμένει ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος με την μπάντα του πλοίου, τους The Jaguar Bombs, την Cookie και πολλούς special guests που θα ταράξουν τα νερά της πόλης!

Κυρίες και κύριοι, είστε έτοιμοι για επιβίβαση; Κάντε μια βόλτα στις παρακάτω γραμμές και σίγουρα αυτή την Πέμπτη θα είστε κι εσείς εκεί!

1.Η είσοδος είναι ελεύθερη

2.Όποια κι αν είναι η ηλικία σου, θα γίνεις μέρος του party. Το γράφουμε και το υπογράφουμε.

3.Θα ακούσεις τραγούδια που θα ξυπνήσουν τις πιο ωραίες και διασκεδαστικές σου αναμνήσεις, θα ερωτευτείς, θα ονειρευτείς και θα χορέψεις μέχρι τελικής πτώσης.

4.Θα απολαύσεις τη FIX μπίρα σου μαζί με την παρέα σου και με αυτό το δροσερό… αεράκι τίποτα δεν θα σταματήσει το party.

5.Έχεις ταξιδέψει με πλοίο αλλά με λοβBoat έχεις ταξιδέψει; Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να ζήσεις μια συναρπαστική εμπειρία! Κι αν έχεις απορίες, μην ανησυχείς καθόλου, οι φωνές των Θανάση Αλευρά και ο Πάνου Μουζουράκη θα μας καθοδηγούν όλους κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

6.Για να μην κρατήσει η αγάπη αυτή μόνο για μία μέρα, κράτα την ανάμνηση βγάζοντας υπέροχες full moon photos στο photo booth με το αγόρι σου ή την κοπέλα σου, με τα παιδιά και όλη την οικογένειά σου, με τους πιο αγαπημένους σου φίλους ή τους… νέους φίλους που θα κάνεις εκεί!

7.Γιατί θα είναι εκεί όλοι. Όλοι αυτοί που περιμένεις κι άλλοι ακόμα πιο πολλοί!

8.Γιατί στην Τεχνόπολη με πανσέληνο, όλα μπορούν να συμβούν!

Extra tip: Αυτή την Πέμπτη κάνει στάση στην Τεχνόπολη και η Κινητή Βιβλιοθήκη, δράση στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου”, αφού σε κάθε μας ταξίδι η καλύτερη συντροφιά μας είναι πάντα τα βιβλία.

*Ο δήμος Αθηναίων, με τη συνεργασία του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την υποστήριξη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, ξεκίνησε τη λειτουργία της Κινητής Βιβλιοθήκης για μικρούς και μεγάλους, που θα ταξιδεύει σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, της οποίας μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κυρίες και κύριοι, δίνουμε όλοι ραντεβού στην πύλη!
#KatheMeraTexnopoli

 

Full Moon Fiesta | Special guests:
Γιώργης Χριστοδούλου
Μιρέλα Πάχου
Σπύρος Γραμμένος
Χρίστος Θεοδώρου
Μυρτώ Βασιλείου
Γιούλη Ασημακοπούλου
Μαρίλια Μητρούση
αλλά και special guests…  έκπληξη!

Ιδέα/Kείμενα/Σκηνοθεσιά: Πάνος  Σουρούνης
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος  Σουρούνης, The Jaguar Bombs
Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις οι:  Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018
Ώρα έναρξης: 20.30
*Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

**Είσοδος Ελεύθερη

 

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
[email protected]

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»