28 ΙΟΥΝΊΟΥ 2018 18:00

Fullmoonfiesta – Το λοΒboat δένει στην Τεχνόπολη

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου, η Fullmoonfiesta, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή της πόλης, έρχεται ξανά στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, για 3η συνεχόμενη χρονιά, και φέρνει μαζί της ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

 

Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο λοβBoat!

Το πιο ξέφρενο και αγαπησιάρικο πλοίο, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Πάνου Σουρούνη, μετά τα χειμερινά του ταξίδια στις κρύες θάλασσες της Αθήνας, βρίσκει το λιμάνι του και δένει στην Τεχνόπολη.

Ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος και η μπάντα του πλοίου, οι εκρηκτικοί TheJaguarBombs, μας υπόσχονται μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη. Μαζί τους θα επιβιβαστούν αγαπημένοι καλεσμένοι, ενώ το ταξίδι θα προαναγγείλει η νέα αγαπημένη της πόλης, Cookie, με την ηλεκτρική της σούπερ ορχήστρα.

Ο ElvisPresley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι SpiceGirlsμίλουν για τον Μπαρμπαγιαννακάκημαζί με την Χάρουλα. Ο TomJones φλερτάρει τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο MichaelJackson δείχνει τις φιγούρες του στην Ρίτα Σακελάριου.

Ένα ταξίδι στην βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό.

Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.

Κάθε λιμάνι και καημός.

Κάθε καημός και πάρτι!

Έτοιμοι για επιβίβαση;

**Special guests:

Πέννυ Μπαλτατζή

Γιώργης Χριστοδούλου

ΜιρέλαΠάχου

Σπύρος Γραμμένος

Χρίστος Θεοδώρου

Μυρτώ Βασιλείου

Γιούλη Ασημακοπούλου

ΜαρίλιαΜητρούση

αλλά και special guests…  έκπληξη!

Ιδέα/Kείμενα/Σκηνοθεσιά: Πάνος  Σουρούνης

Μουσική Επιμέλεια: Πάνος  Σουρούνης, The Jaguar Bombs

Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις οι:  Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων:  Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρα: 21.00

Είσοδος Ελεύθερη

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καραδήμο

Ο Γιώργος Καραδήμος ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 συμμετέχοντας στη μουσικοθεατρική παράσταση της Σοφίας Σπυράτου και της ομάδας Ροές. Το 2001, συμμετείχε στην παράσταση “Soldοut” του Σταμάτη Κραουνάκη, ως μέλος της ομάδας

Σπείρα Σπείρα, καθώς και στην καλοκαιρινή περιοδεία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με την οποία συνεργάστηκε τα επόμενα χρόνια. Έχει επίσης συνεργαστεί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, ΜάνοΠυροβολάκη, Μελίνα Ασλανίδου κ.ά. Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Μέσα απ’ το τζάμι», ενώ, τον Φεβρουάριο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «Φως και βγαίνω». Το 2010, έθεσε υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 55ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τη μπαλάντα «Πολεμάω». Τον Απρίλιο του 2010, κυκλοφόρησε το album «Καλύτερες μέρες» (UniversalMusic), ενώ το ίδιο καλοκαίρι πραγματοποίησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τον Θανάση Αλευρά. Το χειμώνα 2010-2011, πρωταγωνίστησε στο γνωστό μιούζικαλ του JonathanLarsson“Rent” στην Σφεντόνα υποδυόμενος το ρόλο του Roger.

Λίγα λόγια για τους The Jaguar Bombs

Πάρε τον rock n’ roll τσαμπουκά των 60s και πέτα τον μέσα σε μια τυχαία playlist του MTV στα early zeros. Αν αυτό δεν σου φαίνεται αρκετό, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους 5ive ή ο Elvis με τους Offspring. Με αυτά τα βαθιά σουρεαλιστικά ζητήματα απασχολούνται δημοσίως οι πέντε λεγεωνάριοι της διασκέδασης, αναμειγνύοντας στο πρόγραμμά τους την  rockabilly/surf/garagerock αισθητική μαζί με εφηβικούς pop ύμνους για εκείνα τα σημεία που οι hipsters θα στρέφουν το βλέμμα τους αλλού…

Οι  Jaguar Bombs αποτελούνται από τους:

Άγγελο Αϊβάζη (φωνή, κιθάρα)

Βασίλη Νησσόπουλο (φωνή, ακουστική κιθάρα)

Γιάννη Ράλλη (κιθάρα)

Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (κοντραμπάσο)

Στέφανο Σακελλαρίου (τύμπανα)