7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 4ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με εκδήλωση για τον ρόλο της γυναίκας στην τοπική αυτοδιοίκηση, κορυφώνονται οι πρωτοβουλίες του δήμου Αθηναίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα - Γυναικεία δικαιώματα και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» η 6η Δημοτική Κοινότητα του δήμου Αθηναίων διοργανώνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 17.00, συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν οι κυρίες Άννα Καραμάνου, πρώην Ευρωβουλευτής. Έφη Μπέκου, πρώην γενική γραμματέας υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας και η αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων Μαρία Στρατηγάκη, αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Πρόνοια και την Ισότητας. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η πρώην πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) κυρία Δέσποινα Λογιάδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του  22ου Δημοτικού Σχολείου (Πάτμου 7) στα κάτω Πατήσια.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

Ημερομηνία: 
Τρι, 13/03/2018 - 13:05
ΣυνημμένοΜέγεθος
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ(1).doc27 KB

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.