2018-02-05 ΕΕΑ Συνάντηση με Καμίνη IMG_3141 (1)

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με το νέο προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Δημαρχείο της Αθήνας.Ο κ. Καμίνης συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την επανεκλογή του και σημείωσε ότι ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στήριξη των επαγγελματιών της Αθήνας και για νέες ευκαιρίες στην πόλη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συζήτησε με τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Α. τα ζητήματα που αφορούν χιλιάδες επαγγελματίες, αναφορικά με την υπερφορολόγηση και τις εισφορές, και παρουσίασε το σχέδιο του για παρεμβάσεις στην πόλη ύψους 85 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδο, αλλά και την παρέμβαση στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας με στόχο την ανάκαμψη στην οικονομική καρδιά της πρωτεύουσας.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΕΕΑ συμμετείχαν ακόμα οι κ.κ. Δημ. Γαβαλάκης Γενικός Γραμματέας, Νικ. Γρέντζελος Α’ αντιπρόεδρος, Νικ. Κογιουμτσής Β’ αντιπρόεδρος, Θεόδ. Βλάρας, πρόεδρος Τουριστικών Καταστημάτων Πλάκας και Νικ. Σεφεριάδης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μοναστηρακίου. Από πλευράς δήμου Αθηναίων, η αντιδήμαρχος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων κυρία Νέλλη Παπαχελά, η πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων κυρία Μαρία Λογοθέτη και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Αλέξης Γαληνός, και η συντονίστρια της παρέμβασης για το Εμπορικό Τρίγωνο κυρία Ελίνα Δάλλα.

 

Ημερομηνία: 
Δευ, 05/02/2018 - 18:40

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.