γεύμα

Γιορτινό τραπέζι αλληλεγγύης στρώνει και φέτος το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για 1000 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας ανήμερα των Χριστουγέννων στις 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης είναι προσφορά της εταιρίας  Lidl Ελλάς που σημειώνει: «με ιδιαίτερη χαρά όλοι εμείς στην Lidl Ελλάς, είμαστε δίπλα στη κοινωνική προσπάθεια του δήμου Αθηναίων και φέτος στηρίζουμε για 2η συνεχή χρονιά, το Γεύμα Αλληλεγγύης, την ημέρα των Χριστουγέννων. Με γνώμονα τον Αλληλοσεβασμό και τις Αξίες μας, τα Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, επιλέγουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Ημερομηνία: 
Κυρ, 24/12/2017 - 19:20

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.