20171219_100103

Τριακόσιες  οικογένειες που ενισχύονται από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στηρίζει και αυτά τα Χριστούγεννα, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. – ΒΙΚΟΣ Α.Ε. προσφέροντας εορταστικά πακέτα με γαλοπούλα και εμφιαλωμένα προϊόντα της εταιρίας.

Τις θερμές ευχαριστίες της  για τη συνεχή και έμπρακτη συνδρομή της εταιρίας ΒΙΚΟΣ στο κοινωνικό έργο του δήμου Αθηναίων εξέφρασε η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων Ελένη Κατσούλη.

Από την πλευρά της εταιρίας, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΒΙΚΟΣ ΑΕ Κωνσταντίνος Σεπετάς σημείωσε:  «Για άλλη μια χρονιά κάνουμε το αυτονόητο απέναντι σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί, για όλους μας, στη μεγάλη οικογένεια της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, τα Χριστούγεννα είναι η αγάπη στην πράξη».

Σημειώνεται ότι στην προετοιμασία των εορταστικών πακέτων συμμετείχε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων ενισχύει περισσότερους από 26.000 συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους.

Ημερομηνία: 
Τετ, 20/12/2017 - 12:35

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.