19 ΜΑΪ́ΟΥ 2017 16:00

Οι φιναλίστ του 8ου Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας στην Τεχνόπολη

Τους φιναλίστ του 8ου Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της Αθανασίας Κυριακίδου με επίτιμο προσκεκλημένο τον βιολονίστα Δημήτρη Σέμση, φιλοξενεί την Παρασκευή 19 Μαΐου, η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Οι νέοι μαέστροι που θα διευθύνουν την τελική συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, επιλέχθηκαν κατόπιν ανώνυμης ψηφοφορίας από τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας και είναι οι Ζαφείρα Αντζούς-Ράμος, Μάριος Παντελιάδης, Alex Diamant, Μάτα Κατσούλη, Ειρήνη Τζέρμπου, Μυρσίνη Χατζηκωνσταντή και Μιχάλης Τραχαλιός. Διευθύνει επίσης ο νικητής του περσινού διαγωνισμού διεύθυνσης χορωδίας Κωνσταντίνος Τσιούτσιας.

Θα παρουσιάσουν το έργο Requiem  του Wolfgang Amadeus Mozart.

Το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ θα ερμηνεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με τη Χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Τα σολιστικά μέρη ερμηνεύουν οι Εβίτα Πετράκη, Βίκυ Τσιλιακού, Παναγιώτης Παντούλιας και Χρήστος Ραμμόπουλος.

Πληροφορίες: 210 9243760

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο:  Πειραιώς 100, Γκάζι

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,

Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Ώρα: 19.00

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη