Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει ότι στις 03-03-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-10:30 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Π.Δ.270/81 του Δήμου Αθηναίων, Γενική Γραμματεία, Λιοσίων 22, 4ος όροφος, αίθουσα Οικονομικής Επιτροπής, θα διεξαχθεί φανερή επαναληπτική, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εναλλακτικής διαχείρισης “ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΑΛΕ)”, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 35€/τόνο, (αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο με αύξηση κατά 5% από την αρχική συμβατική τιμή).

H προσφορά των συμμετεχόντων πρέπει να είναι ανώτερη κατά ένα (1) ευρώ τον τόνο επί της τιμής εκκίνησης.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 200,00€ και βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου παρακαταθέσεως του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης στην Ελλάδα, Τράπεζας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρία (3) έτη από την ημερομηνία υπογραφής της, με δυνατότητα παράτασης ενός (1) έτους. (άρθρο 5 της Διακήρυξης).

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι επιθυμούν αρκεί να πληρούν τους όρους και να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά των άρθρων 3 και 6 των όρων της διακήρυξης.

Πληροφορίες και έντυπα για την παραπάνω δημοπρασία μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Δ/νση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, Τμήμα Σχεδιασμού, Προγραμματισμού & Τεκμηρίωσης του Δήμου Αθηναίων, Ιερά οδός 151, τηλ.: 210 3402440, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον πλειοδοτούντα.

 

 

Ημερομηνία: 
Παρ, 03/03/2017 - 10:00 - 10:30

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.