Μασσαλίας 1

Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου- τις ώρες 12 μετά το μεσημέρι με τρείς-  στην οδό Μασσαλίας, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων  κάνει την τελευταία του στάση για φέτος, το κοντέινερ του Εθνικού Θεάτρου & του δήμου Αθηναίων. Η επιτυχημένη συνεργασία που έφερε το θέατρο στις γειτονιές της  Αθήνας.

Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου διαβάζουν αναγνώσματα Ελλήνων λογοτεχνών που σχετίζονται με την Νεάπολη και τα Προπύλαια, ζωντανεύοντας μνήμες της περιοχής.

Η είσοδος στο κοντέινερ είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου που διανέμονται αυθημερόν στον χώρο δράσης. Μέγιστος  χρόνος παραμονής μέσα στο Κοντέινερ, είναι τα 20 λεπτά.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 22/12/2016 - 11:10

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.