ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Στη συνάντηση των δημάρχων των 28 Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Άμστερνταμ, συμμετέχει- ως επίσημος ομιλητής- ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης,  με θέμα: «Το Προσφυγικό ζήτημα και ο ρόλος των Πόλεων στις πολιτικές Ένταξης».

Στην συνάντηση, που πραγματοποιείται στις 14.00 (τοπική ώρα), με κύριο άξονα την πρωτοβουλία της Αθήνας για τη συγκρότηση «Δικτύου Πόλεων Αλληλεγγύης» και την ανάγκη υποστήριξής της, εν όψει της υιοθέτησης της Ευρωπαϊκής Αστικής Ατζέντας (EU Urban Agenda) τον Μάιο από τα κράτη μέλη, συμμετέχει και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, κυρία Corina Cretu. Ο κ. Καμίνης, στο πλαίσιο μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα που θα του απευθύνει ο Ολλανδός υπουργός Εσωτερικών κ. Ronald Plasterk.   

Ημερομηνία: 
Πεμ, 21/04/2016 - 11:35

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.