24 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2016 09:00

Γκολ στη Φτώχεια- Τουρνουά ποδοσφαίρου Αστέγων στην Τεχνόπολη

Ένα διαφορετικό γήπεδο ποδοσφαίρου στήνεται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων προκειμένου να διεξαχθεί  το «Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης» της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Στο «Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης» που διοργανώνει η καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» συμμετέχουν ομάδες από φορείς που σε βάθος χρόνου έχουν στηρίξει και εξακολουθούν να υποστηρίζουν την καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια», συνεργαζόμενοι φορείς, αλλά και ομάδες αποτελούμενες από τους συνεργάτες (δημοσιογράφους, σκιτσογράφους κλπ) του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».    

Το γήπεδο προδιαγραφών Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων ,διαστάσεων 22Χ16 μέτρα, με σπόντες, τέρματα, ειδικό τάπητα/αγωνιστική επιφάνεια και προστατευτικά δίχτυα θα στηθεί στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης και είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στο τουρνουά συμμετέχουν  οι ομάδες: 18 ΑΝΩ, Μύρτιλλο καφέ, Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ΟΠΑΝΔΑ και Ίδρυμα Σ. Νιάρχος. Παρούσες, επίσης, θα είναι ομάδες δημοσιογράφων, γελοιογράφων και φωτογράφων της «Σχεδίας» και βεβαίως, η Εθνική Αστέγων.

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100

Ώρες: 11.00-14.00