01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2015 18:00

Αλλαγή ημερομηνίας της συναυλίας του Δήμου Αναστασιάδη στην Τεχνόπολη

Η προγραμματισμένη για τις 8 Ιουλίου συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται την Τρίτη 1η  Σεπτεμβρίου. Μαζί του ως special quest ο Θανάσης Αλευράς, ενώ φιλικά μετέχουν οι: Μελίνα Κανά, Μαρίζα Ρίζου, Νίκος Ζαδές.

Καθώς το πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο της χώρας αλλάζει, αλλάζει και ο χάρτης των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα. Γνωρίζοντας ότι η τέχνη και δη η μουσική είναι μία από τις πιο δημιουργικές μορφές αντίστασης απέναντι στη θλιβερή πραγματικότητα, ο Δήμος Αναστασιάδης θα δώσει το παρών με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο αυτό το καλοκαίρι.

Σ’ αυτόν τον κόσμο που αλλάζει, υπάρχει πάντα η καλή μουσική για παρηγοριά και αισιοδοξία: κλείστε τα μάτια, τραγουδήστε, χορέψτε, συγκινηθείτε, φλερτάρετε, ξεσηκωθείτε και απολαύστε μία συγκινητική συναυλία με τις μελωδίες των «Αχ Ελένη»,  «Περιμένω να ‘ρθεις», «Ίδια Μάτια», «Μείνε δίπλα μου», «Βουτιά στο κενό», «Πάντα και παντού μαζί σου», «Σ’ έχω ανάγκη», «Με σένα πλάι μου», «Χτίσε μια γέφυρα», «Τώρα», «Ψέματα», «Τάσεις Καταστροφής», «Αντίθετη Τροχιά», «Αν μʼ αγαπάς»,  «Εσύ», «Μια προσευχή για να ʽρθεις», «Τρία λάθη», κ.α.

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Γιατί, αυτό το καλοκαίρι, «μ’ ένα μεγάλο βήμα, από το πουθενά, αλλάζει ο κόσμος σχήμα, γίνεται καρδιά!»

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548 [email protected] , www.technopolis-athens.com

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 € (τιμή προπώλησης, μειωμένο για φοιτητές, ανέργους),12 € (γενική είσοδος)

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876 ,Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD, MediaMarkt

Για κάθε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση που τυχόν χρειαστείτε,μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τύπου της People στο 211 012 920, καθώς επίσης και στα μέιλ [email protected] (Μάρκος Μαρκάκης) ή [email protected] (Γεωργία Ζούμπα)