16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2015 07:20

16-02-2015:Όλοι μαζί, χέρι με χέρι σε έναν αγώνα ενωμένοι

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων– στις 28 Φεβρουαρίου- η Ένωση γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο RETT «ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΗΣ», διοργανώνει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αγώνα σκυταλοδρομίας με τη συμμετοχή Συλλόγων Ασθενών. Ο αγώνας που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο ΜΕΤΣ, στις 12 το μεσημέρι.

Πρόκειται για έναν αγώνα που θα σηματοδοτεί την αρχή της κοινής πορείας των Συλλόγων που θα συμμετέχουν σε αυτόν, με σκοπό τη συνεργασία για την επίλυση των κοινών προβλημάτων.

Σε αυτόν τον Αγώνα δεν θα υπάρχουν ομάδες. Η ομάδα θα είναι μία και θα αποτελείται από κάθε πάθηση, περνώντας έτσι τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον με σκοπό τον τερματισμό.

Η σκυτάλη θα μεταφέρει το μήνυμα της δύναμης, της ελπίδας, της προσπάθειας και της συλλογικότητας στον αγώνα με κοινό στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών.

To σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων 2015 «Μέρα με τη Μέρα-Χέρι με Χέρι» προωθεί το μήνυμα ότι όλοι μαζί, ασθενείς ή μη, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να βελτιωθεί η ζωή των ατόμων που ζουν μία Σπάνια Πάθηση.

Κλειστό Γήπεδο ΜΕΤΣ: Μουσούρη Μάρκου 70, Αθήνα – Παγκράτι, τηλ. 210 7512400 & 7014500