31 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2014 08:00

17-10-2014: SHAPING OUR COMMON FUTURE, στην Τεχνόπολη

Σειρά εργαστηρίων και ομιλιών με κεντρικό άξονα το μεταφραστικό επάγγελμα, διοργανώνει, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Πανεπιστημίου, με αφορμή τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού τομέα της Διεθνούς Ένωσης Μεταφραστών (FIT EUROPE) στην Αθήνα.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια, που θα πραγματοποιηθούν από τις 10 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ, είναι δυνατή μόνο κατόπιν εγγραφής μέσω του ιστότοπου της εκδήλωσης http://event.peempip.gr για περιορισμένο αριθμό ατόμων έναντι συμβολικού ποσού. Τα εργαστήρια χωρίζονται σε 3 θεματικές ενότητες (Technology, Visibility, Pricing) και απευθύνονται πρωτίστως σε επαγγελματίες μεταφραστές.

Η απογευματινή εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και θα διεξαχθεί από 5.30 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. Οι ομιλητές, αντιπρόσωποι ενώσεων που ανήκουν στην FIT EUROPE, από την Αγγλία, την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ολλανδία, θα παρουσιάσουν τις δράσεις των συλλόγων τους για την κατοχύρωση των επαγγελματικών και εργασιακών δικαιωμάτων των μεταφραστών, προσφέροντας νέες οπτικές και δυνατότητες, και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ανάδειξη και προώθηση του επαγγελματικού προφίλ του μεταφραστή.

Όλες οι ομιλίες και τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά. Δεν προβλέπεται διερμηνεία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, στοιχεία για τους ομιλητές και άλλες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο event.peempip.gr και στη σελίδα της ΠΕΕΜΠΙΠ στο Facebook.

Η ΠΕΕΜΠΙΠ, με 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στο μεταφραστικό χώρο στην Ελλάδα και διεθνώς, περιμένει με μεγάλη χαρά όλους τους ενδιαφερόμενους, φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και μελλοντικούς συναδέλφους στην Τεχνόπολη στις 31 Οκτωβρίου, σε μια πανευρωπαϊκή ημέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες μεταφραστές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΜΠΙΠ

Για περαιτέρω πληροφορίες   [email protected]

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων- Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού»: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548

[email protected], www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»