22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2014 07:00

18-09-2014: “Κάνε το σωστό συνδυασμό” στο Πνευματικό Κέντρο

Την ελληνική ομάδα της εκστρατείας «ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ», φιλοξενεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Στην εκδήλωση,  που θα πραγματοποιηθεί  στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων,  η ομάδα «ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ»,  θα ενημερώνει τους πολίτες για τα μηνύματα της εκστρατείας και θα καταγράφει τις απόψεις και τις προτάσεις τους για μια πιο βιώσιμη πόλη, με λιγότερη κίνηση και ρύπανση.

Με το σύνθημα «ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ» δίνεται έμφαση στο στόχο της εκστρατείας, που αφορά στη συνδυαστική  χρήση μέσων μεταφοράς στην πόλη και συμβάλλει στη  μη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και στην υγεία των πολιτών. Παράλληλα  ενθαρρύνονται φορείς και ομάδες πολιτών, καθώς και οι μεταξύ τους συνεργασίες, με σκοπό την αλλαγή της κουλτούρας της αστικής κινητικότητας με έμφαση στο πολυτροπικό σύστημα μεταφοράς.

Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Κινητικότητας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας και χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη» (Intelligent Energy Europe), το οποίο στηρίζει δράσεις μη τεχνολογικής φύσης στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πρόγραμμα της εκστρατείας και τις δράσεις της μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, DTRM Greece, στο Facebook.

Πνευματικό Κέντρο υπαίθριο χώρο: Ακαδημίας 50

Ώρες: 10.00-17.00