19 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013 21:00

14-06-2013: Φεστιβάλ « Έκφραση Αθήνα»

Βήμα σε νέες δημιουργίες, δίνει η πολιτιστική δράση « Έκφραση Αθήνα», που πραγματοποιούν -για πρώτη φορά- από τις 20 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου 2013, ο  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, στο Θέατρο Κολωνού και στο Θεατράκι  Πλατείας  Κουμουνδούρου.

Η δράση ανοίγει έναν καλλιτεχνικό διάλογο που αφορά στο θέατρο και στο χορό σε ανοικτούς χώρους και παράλληλα αποσκοπεί στην αναζωογόνηση «δύσκολων» περιοχών της πόλης, μέσα από την ανάδειξη των χώρων πολιτισμού της.

Νέοι δημιουργοί, τόσο θεατρικών όσο και χορευτικών σχημάτων, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, από  20 έως 28 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο Κολωνού (θέατρο) και από 1 έως 7 Ιουλίου 2013 στο Θεατράκι πλατείας  Κουμουνδούρου (χορός).

Η νέα αυτή δράση ενισχύει την ήδη σημαντική εικόνα του Δήμου Αθηναίων τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Παράλληλα ενισχύεται η επικοινωνία του πολιτιστικού προϊόντος στους δημότες των Αθηνών και προβάλλεται η δυναμική παρουσίαση νέων δημιουργιών των παραστατικών τεχνών στους επισκέπτες της Αθήνας.

Η είσοδος για όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των παραστάσεων