29 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012 18:00

28-08-2012: Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού, στο Θέατρο Αττικού Άλσους

Την κωμωδία «Ο τυχαίος  θάνατος  ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζει στις 29 Αυγούστου, το Θέατρο του Αττικού Άλσους, στο πλαίσιο του προγράμματος  Βραδιές Θεάτρου που οργανώνει ο  Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας  του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μία επίκαιρη κωμωδία, με φόντο την Ιταλία της δεκαετίας του ’70, όπου η εξουσία παίζει το ψεύτικο χαρτί της τρομοκρατίας, για να μεταδώσει στην πλειονότητα του πληθυσμού την παθητική τρομοκρατία προκειμένου να συσπειρώσει την αστική τάξη.

Μετάφραση: Άννα Βαρβαρέσου

Σκηνικά- Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης

Μουσική & τραγούδια: Κίτρινα ποδήλατα

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος,  Χρήστος Μπίρος, Νίκη Παληκαράκη,  Τάσος Γιαννόπουλος,  Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος  Πέτσος.

 

Θέατρο Αττικού Άλσους:  Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).

Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 10€

Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 έως 15:00.

Στο θέατρο του Αττικού Άλσους θα γίνεται πώληση μόνο για την παράσταση της ημέρας από τις 19.00 έως την έναρξη της παράστασης.