29 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012 18:00

24-07-2012: Οι Active Member στην Τεχνόπολις

Είκοσι χρόνια ενεργής συμμετοχής στα μουσικά δρώμενα κλείνουν οι  Active Member, και το γιορτάζουν με συναυλία,  που δίνουν τη Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.

Εμπνευστής και δημιουργός του γκρουπ ο Μιχάλης Μυτακίδης  που αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών και έφτιαξε ένα γκρουπ  που να εκφράζει τη ζωή, τους  φόβους, τα όνειρα.  Δίσκοι,  συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (Catastroika, Oligarchy,  Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου κ.ά.), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και  webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και άλλα πολλά περιλαμβάνει η λίστα της άκρως δημιουργικής τους πορείας.  

Στη συναυλία στην «Τεχνόπολις», ποιητικοί και καυστικοί, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μαζεύουν φίλους και στιγμιότυπα από τα περασμένα 20 χρόνια και ξαναθυμούνται μια πορεία ευτυχισμένη και ασυμβίβαστη στη μεγάλη γιορτή των Active Member για τα χρόνια που πέρασαν και για αυτά που έρχονται, με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.

Οργάνωση παραγωγής: STRAY music

Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518

Ώρα έναρξης:21.00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 15€ ταμείο

Σημεία προπώλησης: καταστήματα Public, Δισκοπωλείο ΤΖΙΝΑ, www.viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518)

[email protected],  www.technopolis-athens.com

www.lowbap.com