29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2012 09:00

12-07-2012: Athens Plaython Festival 2012, στην Τεχνόπολις

Το πρώτο φεστιβάλ της Αθήνας με παιχνίδια δρόμου, το Athens Plaython πραγματοποιείται στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις της αλλά και τους δρόμους του Γκαζιού σε παιχνιδότοπους. Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, διαδραστικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια παιχνιδιού και νέων τεχνολογιών!

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθούν εργαστήρια παιχνιδιών πόλης για παιδιά και ενήλικες από τις ομάδες  Mztek, Technology Will Save Us, Frowntails και την ομάδα του Athens Plaython σε συνεργασία με το Εργαστήρι Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Tο βράδυ της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν παιχνίδια και μεγάλο πάρτυ με προσκεκλημένο DJ και διαδραστικές εγκαταστάσεις.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου βγαίνουμε στο δρόμο και παίζουμε παιχνίδια πόλης που δημιουργήθηκαν από αναγνωρισμένους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, ενώ θα ακολουθήσει απονομή βραβείων για το καλύτερο παιχνίδι. Μία νικήτρια ομάδα θα κερδίσει τον τίτλο Best in Fest Gamecity Award και θα ταξιδέψει στο Notingham τον Οκτώβριο του 2012 για να παρουσιάσει το παιχνίδι της στο Gamecity Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ παιχνιδιών της Αγγλίας!

Έχουμε ετοιμάσει ένα σωρό ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν! Σας περιμένουμε για ένα διήμερο παιχνιδιού, γέλιου, δράσης και θετικής ενέργειας. Περισσότερες πληροφορίες :http://athensplaython.org/el

Πρόγραμμα:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

12-5μμ εργαστήρια

8-11μμ παιχνίδια

11-αργά πάρτυ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

11-7μμ παιχνίδια

7-8μμ απονομή βραβείων

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων :Πειραιώς 100, Γκάζι, Αίθουσα  «Νίκος Γκάτσος», Κτίριο «Δ12» και Προαύλιο

Είσοδος εργαστηρίων: 15-40ευρώ  αναλυτικά:http://athensplaython.org/el/εργαστήρια)

Είσοδος φεστιβάλ για όλο το διήμερο: 3 ευρώ.

Είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 8 ετών.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μέσω της ιστοσελίδας μας ή στο κινητό τηλέφωνο: 697 5579315