emporiki

Το νέο πρότυπο κατάστημά της στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου εγκαινίασε η Εμπορική Τράπεζα, που ανακοίνωσε με την ευκαιρία αυτή ότι αναλαμβάνει το συνολικό έργο φωτισμού της πλατείας Κολοκοτρώνη, δρομολογώντας έτσι μία ζωντανή παρέμβαση για «περισσότερο φως» στο κέντρο της πόλης.

Κόβοντας συμβολικά μία «ακτίνα φωτός» αντί της παραδοσιακής κορδέλας, το Κατάστημα εγκαινίασαν από κοινού ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, κ. Alain Strub και ο Δήμαρχος  Αθηναίων κ. Γιώργος  Καμίνης. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά την Εμπορική Τράπεζα για την πρωτοβουλία της να φωτίσει την κεντρική πλατεία Κολοκοτρώνη, επισημαίνοντας ότι "όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερο φως" και πως η ενέργεια αυτή θα συμβάλει αποφασιστικά στην τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας και της κοινωνικής ζωής του κέντρου της πόλης. Παράλληλα ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια στην απόφαση της Εμπορικής Τράπεζας να ανοίξει ένα ακόμη σύγχρονο τραπεζικό κατάστημα σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας, τονίζοντας ότι "η τραπεζική δραστηριότητα βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικότητας". 

«Το νέο Κατάστημα της Βαλαωρίτου επιβεβαιώνει αυτή την πρόοδο και εισάγει έναν καινοτόμο τρόπο εξυπηρέτησης των ιδιωτών και επιχειρήσεων που επέλεξαν την Εμπορική ως τον τραπεζικό τους συνεργάτη. Παράλληλα, η σημαντική αυτή επένδυση συμβολίζει την εμπιστοσύνη μας στις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης της Αθήνας, συμβολίζει την ελπίδα που ‘φωτίζει’ ένα καλύτερο μέλλον», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, κ. Alain Strub.

Για την Αθήνα «που δοκιμάζεται καθημερινά αλλά αντέχει και που σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας», έκανε λόγο ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας κ. Μίνος Μωυσής. «Υπό αυτό το πρίσμα», τόνισε, «στην Εμπορική Τράπεζα επιλέξαμε, κόντρα στο ρεύμα και μέσα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προτιμήσουμε το φως, να σκεφτούμε θετικά και να επενδύσουμε στη δημιουργία του νέου πρότυπου Καταστήματός μας στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, που πιστεύουμε ότι σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην τραπεζική εξυπηρέτηση».

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία φωτισμού της πλατείας Κολοκοτρώνη, «μιας ιστορικής πλατείας της Αθήνας που όμως πάσχει επί χρόνια από ελλιπή φωτισμό», οκ. Μωυσής τόνισε ότι η Εμπορική Τράπεζα αναλαμβάνει το κόστος τόσο για τη μελέτη όσο και για τις εργασίες υλοποίησης του έργου, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Δήμου Αθηναίων, και με γνώμονα τη μέγιστη αποδοτικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη συνολική αισθητική αναβάθμιση της πλατείας, ώστε να ξαναγίνει μία «φιλική γωνιά» για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Τέλος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για τη στήριξη του κέντρου της Αθήνας, η Εμπορική Τράπεζα διοργάνωσε φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Αθήνα & Φως». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν με τα έργα τους δεκάδες κάτοικοι της πόλης, ενώ ειδική επιτροπή ανέδειξε τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, οι οποίες και βραβεύθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση.

Ημερομηνία: 
Παρ, 29/06/2012 - 12:45

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.