Αψηφώντας τη βροχή οι Αθηναίοι ανηφόρησαν από νωρίς το πρωί στο Λόφο του Φιλοπάππου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα κούλουμα από το Δήμο Αθηναίων, με παραδοσιακά εδέσματα της σαρακοστής, λαγάνα, χαλβά, ελιές και φασολάδα. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

«Είμαστε εδώ με τις αθηναίες και τους αθηναίους, ο καιρός βέβαια μας τα χάλασε, αλλά είναι γνωστό ότι εμείς είμαστε για τα δύσκολα, οπότε δε θα το βάλουμε κάτω. Εύχομαι καλά κούλουμα και χρόνια πολλά σε όλους.»

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Παναγιώτα Ψαράκη, τόνισε:

«Σήμερα είμαστε εδώ στο λόφο του Φιλοπάππου με παραδοσιακά κούλουμα και  ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει, όπως κάθε χρόνο, παραδοσιακά εδέσματα της σαρακοστής. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι παρ’ όλη την κακοκαιρία ο κόσμος έρχεται συνέχεια. Δυστυχώς η βροχή μας ανάγκασε να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη συναυλία, για λόγους ασφαλείας, αλλά η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων έντυσε μουσικά αυτό το βροχερό πρωινό.»  

Σε αντίθεση με το ότι συνέβη στο Λόφο του Φιλοπάππου, στο πάρκο ΚΑΠΑΨ  οι δημότες στάθηκαν πιο τυχεροί και μαζί με τα εδέσματα της σαρακοστής απόλαυσαν και παραδοσιακό γλέντι σε συνεργασία με την 7η Δημοτική Κοινότητα και το Πολιτιστικό Σύλλογο Α. Αμπελοκήπων.

Ημερομηνία: 
Τρι, 28/02/2012 - 13:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.