09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012 07:00

25-12-2012 : 4ο Συμπόσιο Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» Δήμου Αθηναίων με θέμα: Made in Greece: Η έξοδος από την κρίση

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) διοργανώνει το 4ο Συμπόσιό της την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο ρ/σ του Αθήνα 984 «Γιάννης Ρίτσος», Πειραιώς 100, Γκάζι, με τίτλο “Made in Greece: Η έξοδος από την κρίση”.

Το συγκεκριμένο Συμπόσιο γίνεται υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ. Ε.Πατεράκης, Ειδικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα, Ν.Διονυσίου, Γεν.Διευθυντής & μέλος Δ.Σ. του ΣΕΒ, Α.Καλαμπόκης, Δ/νων Σύμβουλος του ΟΠΕ και η κα Χ.Σακελλαρίδη, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Στο Συμπόσιο κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν επιτυχημένες στρατηγικές Μάρκετινγκ από Ελληνικές επιχειρήσεις στις τρεις θεματικές ενότητες του Συμποσίου οι οποίες εστιάζουν στα Προϊόντα της Ελληνικής γης στις Διεθνείς Αγορές, στην Αίσθηση και τις Γεύσεις της Ελλάδας στις Διεθνείς Αγορές, και στην Ελληνική Τεχνολογία-Τεχνογνωσία στις Διεθνείς Αγορές.

Στις ενότητες αυτές έχουν ήδη δεχτεί να συμμετάσχουν ως υποστηρικτές του Συμποσίου και ως ομιλητές, ο κος Κων/νος Πιστιόλας, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Agrino, ο κ. Λάμπρος Γιαννούχος  Εμπορικός Διευθυντής της ALUMIL, ο κος Νίκος Κουτσιανάς, Δ/νων Σύμβουλος της Apivita Natural Products, η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Δ/νουσα Σύμβουλος της Αττική Μελισσοκομική Εταιρία Πίττας ΑΕΒΕ, ο κος Γιώργος Γαβαλάς, Ιδιοκτήτης του Οινοποιείου Γαβαλάς, ο κος Άρης Κεφαλογιάννης, Δ/νων Σύμβουλος της GAEA, ο κος Ιωάννης Μανδάλας, Δ/νων Σύμβουλος της Mastihashop, ο κος Βασίλης Κάτσος, Πρόεδρος της Pharmathen, ο κος Κων/νος Σαμαράς, Γενικός Δ/ντης Ηλεκτρικής Ενέργειας της Raycap,  ο κος Νίκος Μαρίου, Εμπορικός Δ/ντης της ΣΙΔΕΝΟΡ και ο κ. Βασίλειος Βάγγερ,  Εμπορικός Διευθυντής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας- ΦΙΞ.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και η ειδησεογραφική-ενημερωτική ιστοσελίδα naftemporiki.gr, το Επιστημονικό Μάρκετινγκ Management, η Boussias Communications, οι Εκδόσεις Direction, ο τηλεοπτικός σταθμός SBC και η εταιρία Advocate/BurstonMarsteller.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Πρόγραμμα-Πληροφορίες-Εγγραφές

Από την ιστοσελίδα της ΕΛ.Α.Μ., http://www.elam.gr

Τηλέφωνο: 210 82 03 665, 210 82 03 631