Ο Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, βρέθηκε σήμερα κοντά στους αστέγους και τους απόρους του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Δήμος. Στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ, όπου παραχωρήθηκε το γεύμα, τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είχα την ευκαιρία να γιορτάσω την Πρωτοχρονιά με τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα, και θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο Αθηναίων, τους συνεργάτες του, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, και όσους υπεύθυνους, που οργάνωσαν αυτή τη γιορτή η οποία έχει μεγάλη σημασία για όλους μας. Και πιστεύω να βρουν και μιμητές και υποστηρικτές· είναι αναγκαίο αυτές οι προσπάθειες να διευρυνθούν και να ενισχυθούν. Καλή χρονιά.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ Εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Πρωθυπουργό που μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του. Η παρουσία αυτή έχει έναν συμβολικό χαρακτήρα: δείχνει ότι η πολιτεία είναι κοντά στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Άλλωστε προχθές ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και από την πλευρά του κράτους και από την πλευρά του Δήμου, ο οποίος θα ενισχυθεί από την κυβέρνηση σε αυτό το έργο που έχει αναλάβει – να βοηθήσει, στο πλαίσιο της επιβαλλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης, τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά

Ημερομηνία: 
Κυρ, 01/01/2012 - 19:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.